CONDITII DE RETUR

In ceea ce priveste problemele ce pot aparea la produsele livrate de catre magazinul nostru online, nu ezita sa ne contactezi la numarul 021.3125951  sau sa ne scrii un e-mail la adresa hello@mindfulnessactivism.ro , pentru a identifica cea mai buna modalitate de solutionare a acestora.

 

In situatia in care produsul pe care l-ai comandat nu este pe placul tau sau nu esti multumit de calitatea acestuia, sau doresti sa il schimbi cu alt produs, ai posibilitatea de a te razgandi si de a-l returna, in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii produselor, chiar daca conform OUG 34/2014 – Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, acest termen este de 14 zile. Daca anulati participarea la unul dintre cursuri, asisderea anuntarea cu 15 zile in avans este indicata pentru a se putea recupera banii integral.

 

Conform aceleiasi OUG 34/2014 mentionata in paragraful anterior, cheltuielile de transport al produsului returnat revin in sarcina consumatorului. Pentru schimb, costul transportului tur/retur va fi platit de consumator.  Rugam clientul sa ambaleze cu grija obiectul pe care doreste sa il returneze, astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar, mindfulnessactivism.ro va fi exonerat de orice responsabilitate, privind eventualele deteriorari.

 

ADRESA DE RETUR

……

 

RESPONSABILITATI

Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

 

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de originalul sau copia dovezii de cumparare (factura) emisa de mindfulnessactivism.ro.

 

Daca produsul returnat este deteriorat, fara elementele de siguranta (eticheta de identificare), fara documente sau are semne de utilizare, ne rezervam dreptul de a refuza returul contravalorii produsului. Nu putem accepta pentru retur produse care au fost purtate, modificate sau deteriorate.

 

Daca returul se realizeaza cu respectarea conditiilor enumerate mai sus, contravaloarea produsului returnat se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea anuntului de retragere din contract (retur) din partea clientului. Rambursarea poate fi amanata pana la data la care produsele vor ajunge la sediul mindfulnessactivism.ro. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

 

Metoda de rambursare a contravalorii produselor este aceeasi cu metoda de plata prin care clientul a achitat comanda, insa daca clientul accepta si poate pune la dispozitie un cont bancar, mindfulnessactivism.ro prefera – pentru operativitate – rambursarea banilor prin virament bancar.

 

In cazul returului unui produs / mai multor produse care au facut obiectul unei campanii promotionale conditionate de numarul de produse din cosul de cumparaturi, pretul produsului / produselor nereturnate va fi recalculat conform mecanismului de aplicare a promotiei respective, suma restituita fiind recalculata in consecinta. De exemplu: intr-o campanie in care al doilea produs cumparat este redus cu un anumit procent, in cazul in care se returneaza produsul cu pret intreg, se va recalcula si pretul celuilalt produs, acesta fiind ajustat la pretul neredus. Un alt exemplu: la o campanie in care exista trei nivele de discount in functie de numarul de produse din cos (X% discount pentru cumpararea unui produs, Y% discount pentru cumpararea a doua produse, Z% discount pentru cumpararea a trei sau mai multe produse), returnarea unora dintre produse va duce la recalcularea pretului produselor oprite de catre client in conditiile aplicarii promotiei respective.

 

Conform OUG 34/2014 – Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, in momentul in care clientul decide sa returneze un produs, acesta trebuie sa informeze in scris mindfulnessactivism.ro , pe adresa de email hello@mindfulnessactivism.ro, despre toate datele specifice returului si retragerii din contract. Pentru a usura procedura de retur, mindfulnessactivism.ro pune la dispozitia clientilor Formularul de Retragere care poate fi descarcat, completat si trimis scanat prin email. Formularul de retragere este doar un model, completarea lui nu este obligatorie, insa informatiile prevazute in formular sunt necesare pentru corecta identificare a produselor si documentelor de livrare, precum si pentru emiterea documentelor de retur si restituirea contravalorii produselor. Pentru fiecare comanda, se accepta un singur retur al produsului.

 

Iti reamintim ca acest transport se face pe cheltuiala clientului. Coletele care vor sosi cu plata ramburs nu vor fi acceptate.